Björklunds C/R Jackson NO51016/10

"Chott" apporterer den første rype som blev skutt for han under høstjakten 2011

NY TOPPHUND ?

Jackson var kullets "Superman", og den største fra kullet Førstemann som rømte fra valpekassen og hundegården og dominant i matfatet. Håpløs å få tak i når han kom løs, og på mange måter svært lik sin morfar. Det er lenge siden jeg har hatt en unghund med så kraftig bentamme, poter og pels, noe som bl.a. kan være et resultat av linjeføringen på Urloblod.
Fikk prøve seg første gang i fjellet, 5 mndr, og viste meg takter jeg sjelden har sett hos en så ung hund. Allerede nå er han i mine øyne kvalifisert for påm. Derby.

På første prøvehelg 21. august tok Jackson sin 1. UK i Snåsa, etter å ha gått 95 minutter i øsende regnvær dagen før.
Han lyder nå navnet Chott og skal bli den tredje av mine topphunder med dette navnet. Skal konkurere i Norsk Derby mot bl.a. sin søster Donna som kommer fra Danmark.
Jeg jaktet med han på Hageseter, torsdag før derbykval  for at han skulle bli vant med biotopen på Dovre. Dagen etter vant han sitt kvalparti med 1 pr derbykval. Han hadde tre konpl. fuglearbeide med reis. I semien på lørdag blev han nr 3 i et fuglefattig prøveterreng. 4 dager i strekk blev litt for tøft for Chott og han tapte 2 ganger på fugl i finalen.
Helgen etter i Bruksvallana i AK, Topp søk, topp fuglearbeide med reis, men nektet å apportere da han ikke fikk utrede først slik han er van til fra Norge.
Da han ikke får starte i Ak i Norge før han er to år,tok jeg turen til Danmark, og der tok han sin 1. AK, på lavland, 22 måneder gammel, og er nå klar for VK. og jakt på Slettefjell sammen med Marius.

Følg med hans premieringer på NPKs hj.side, Hundesøk-Database.

Oppdatert 16.12.2014
En flott og imponerende fuglehund

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Ronny T | Svar 22.09.2011 21.33

Hei hei
Lykke til på Derbyen begge 2:=)

Vilho Korteniemi | Svar 30.08.2011 09.13

Onnea Einari !

Einar 30.08.2011 13.20

Topphund. Har slått Cito på ryper 3 dager under trening. Cepa skal jakte med min sønn Per Einar i høst. 3 valper godt plasert, 3 er ikke solgt.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.06 | 11:08

Hej Einar. Tusen tack för den fina boken. hoppas allting är bra med dig, här är det bara bra, ibland tänker jag tillbaka på usaresan tidigt åttiotal . MVH Stig

...
30.01 | 11:08

Hei Carina.
Jeg kan ikke huske å ha anbefalt malt kuvom i hundenes drikkevann, men som fettilsetning i maten når hundene hadde behov for dette i et tørrfor.

...
30.01 | 05:01

Hei. Jeg skal få en Siberian Husky. Leste med opp på at det burde tilsettes malt kuvom i drikke vannet til valpen. Hvor kjøper jeg malt kuvom? Og hva er det? 😄

...
18.11 | 12:41

Hei
Jeg vipset 400 kr i dag håper de er kommet inn.

...
Du liker denne siden