Borgeflons CJ Pia S23021/2007

Fra årets kull i Sverige

S
HD: A
Utstællning: 1 BHK
Jaktprov: 2 UK, 1 AK, 1 SKL

6 søsken fra hennes kull i Sverige tok 23 jaktpremier i Sverige.: 11 - 1.UKl, 7 - 2 UKL
og 5 - 3 UKL.
Alle som er utstilt fra dette kullet har 1 premie på utstilling 
Flere av hennes søsken  er i likhet med Pia er VK-hunder i dag.

Trygve har bestemt at Pia i løpet av sommeren 2011 skal parres med Bjønnålias Figaro, så vær ute i god tid med bestilling av valp når kullet blir utlagt her på hjemmesiden.

Trygve har for et år siden hatt en parring med Mister Minister. Hele dette kullet er solgt i Sverige og registrert der på Eva Pehrmans  kennelnavn  Borgeflons. Trygve har selv en hanne fra dette kullet som jeg fulgt i oppveksten og denne er ferdig Apell/Aportdresert. En nå 10 mndr. gammel unghund som jeg er spendt på å følge videre.

Min ønskeparring videre med Pia måtte være med CR.Jackson for da vil jeg sikre meg førstevalg på tispe med tanke på videre valg. Vi får se på om Trygve vil ha flere kull på Pia.

Jeg vil anbefale alle som har interesse av pointeravl å gå inn på NPKs hj.side å gå inn på Hundesøk Database, søk opp Pias Reg.nr. og ta en titt på hennes søskens premieringer av de som er stilt på jaktprøve og utstilling.

Redigert 17.12.2014 av Einar

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.06 | 11:08

Hej Einar. Tusen tack för den fina boken. hoppas allting är bra med dig, här är det bara bra, ibland tänker jag tillbaka på usaresan tidigt åttiotal . MVH Stig

...
30.01 | 11:08

Hei Carina.
Jeg kan ikke huske å ha anbefalt malt kuvom i hundenes drikkevann, men som fettilsetning i maten når hundene hadde behov for dette i et tørrfor.

...
30.01 | 05:01

Hei. Jeg skal få en Siberian Husky. Leste med opp på at det burde tilsettes malt kuvom i drikke vannet til valpen. Hvor kjøper jeg malt kuvom? Og hva er det? 😄

...
18.11 | 12:41

Hei
Jeg vipset 400 kr i dag håper de er kommet inn.

...
Du liker denne siden