Eirndom til salgs ved Skeisvatnet på vakre Dønna

Jeg vil nå selge min eiendom med bolighus, dobbelgarasje,og uthus ved Skeisvatnet på Dønna:

Boligen består av kjeller med inngang fra have, kontor, baderom med dusj, WC, vaskemaskin og golvvarme.Sløyerom med reoler, og et lite lagerom med fryser og hyller. Gang med trapp opp til 1. etg.

1. etg. består av Inngangsparti med fryser og skap. Videre dør inn til gang med trapp ned til kjeller og opp til 2. etg Videre lita stue med TV, og stort kjøkken, med benker, overskap og spisemøbler. Oppvarming er panelovner og vedovn på kjøkkenet

2. etg. består av 2 store soverom. Det ene med dobbelseng, masse skap og kott og vindu mot øst. Det andre har 3 enkle senger med kott, og vindu mot vest. Panelovner.

Hele bolighuset er fullt innredet med kopper, kar, sengeklær og er klart for innflytting.

Dobbelgarasjen har en bilplass med vippeport. Resten benyttes til verkstedbenk, verktøy etc., plenklipper, motorsag, motorljå og diverse håndredskaper  + vedlager med tørr ved for minst 2 års forbruk.

Det finnes også et gammelt uthus på høyeste punkt på tomta ut mot Skeisvatnet, som enkelt kan isoleres og ombygges til hytte eller anneks

Interesserte, seriøse kjøpere kan gå til annonse på Finn - Finn-kode 183773804 -3.juli- Referansenr.: 1200327. Der finnes det opplysninger om salget fra Rede-Eiendom som forestår salget.

Bildene viser: boligens vest og sydside med haven mot sydsiden og skogen på baksiden av tomten i bakgrunnen. -  Dobbelgarasjen med hundegården mot bilen. -  Den skogbevokste tomta ned mot skeisvatnet i nord. - Det andre bildet er tatt fra østsiden og viser inngangspartiet på boligen og dobbelgarasjen.

Den 3 mål store, skogbevokste og inngjerdede, villmakstomta ligger åpent til Mot syd fra huset med have foran. Mot nord går tomta ned mot Skeisvatnet med flott usikt mot vest nord og øst. I Skeisvatnet finnes både ørret og rør, og laks som går opp fra havet i en 80 meter lang elv. Fiske kan avtales med en nær nabo som er grunneier. Jaktkort selges både fra Dønnagården og Dønna jeger og fiskeforening.

Avtale om visning, kan avtales med Einar på telefon +4790746834, eller mail, eholmvik@frisurf.no. Det finnes ingen heftelser på eiendommen som er en perle både for fastboende og som fritidseiendom.

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.10 | 08:51

Jag Ville köpa sin bok, hur det går

...
21.09 | 22:35

Hei Einar😊 Vi flytter nå fra Trondheim til vårt lille småbruk i Sul(Skogset). Jeg ønsker å kjøpe boka di til min samboer Bernt il jul. Kan du signere en bok?

...
15.09 | 16:11

Lähetä minulle kirja..

...
04.08 | 11:24

Hei
Jeg har hatt en del spørsmål om boka di. Er det aktuelt for deg å selge gjennom bokhandelen?
Hilsen Steinkjer Bokhandel, Gjertrud

...
Du liker denne siden