Hus til utleie ved Skeisvatnet på vakre Dønna

Jeg skal leie ut mitt bolighus og dobbelgarasje ved Skeisvatnet på Dønna:

Boligen består av kjeller med kontor, baderom med dusj, WC, vaskemaskin og golvvarme.

1. etg. består av Inngangsparti med fryser og skap. Videre dør inn til gang med trapp ned til kjeller og opp til 2. etg Videre lita stue med TV, og stort kjøkken, med benker, overskap og spisemøbler. Det er ved og panelovner.

3. etg. består av 2 store soverom. Det ene med dobbelseng, masse skap og kott og vindu mot øst. Det andre har 3 enkle senger med kott og vindu mot vest.

Hele bolighuset er fullt innredet med kopper,kar, sengeklær og er klart for innflytting. Dobbelgarasjen har en bilplass med vippeport. Resten benyttes til verkstedbenk, verktøy etc., plenklipper, materialer  + vedlager med tørr ved for minst ett års forbruk.

Bygningene leies ut på åremål, maks tre år, med årlig leiesum på kr 60.000,- fordelt på 12 mndr. Strøm betales av leier direkte til strømleverandøren, Pt. Helgeland  Kraft.

Interesserte, seriøse leietakere kan ta kontakt på min mailadr: eholmvik@frisurf.no, eller mobil +4790746834 for å gjøre avtale om en ev. samordnet visning eller leieavtale.

Bildene viser: boligens vest og sydside med haven mot sydsiden og skogen på tomten i bakgrunnen. -  Dobbelgarasjen med hundegården mot bilen. - Bildet er tatt fra den skogbevokste tomta med skeisvatnet mot nord. - bildet er tatt fra østsiden og viser inngangspartiet på boligen og dobbelgarasjen.

Den som leier husene har tilgang til den 3 mål store og inngjerdede villmakstomta og haven, samt fiske i Skeisvatnet etteravtale med grunneierne. Om det er noen som vil se på utleiehusene og på samme tur har innteresse for havfiske så ring 90746834, så avtaler vi tidspunkt. Det er også muligheter for overnatting.

Mvh. Einar

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.09 | 16:11

Lähetä minulle kirja..

...
04.08 | 11:24

Hei
Jeg har hatt en del spørsmål om boka di. Er det aktuelt for deg å selge gjennom bokhandelen?
Hilsen Steinkjer Bokhandel, Gjertrud

...
24.07 | 14:43

Hei, jeg ønsker å kjøpe 1eks av boka di.
Mvh
Lars R Kvaal, Moanveien 36, 9050 Storsteinnes

...
02.07 | 18:45

Har fått signert bok så ikke send ny

...
Du liker denne siden