Eirndom til salgs ved Skeisvatnet på vakre Dønna

Jeg vil nå selge min eiendom med bolighus, dobbelgarasje,og uthus v Skeisvatnet på vakre Dønna i Nordland.

Bolighuset består av kjeller med kontor, Baderom m vaskemaskin, slakterom og arkivrom.

1,etg. Entre, gang, kjøkken og stue

2. etg. består av 2 store soverom. Det ene med dobbelseng, masse skap og kott og vindu mot øst. Det andre har 3 enkle senger med kott, og vindu mot vest. Panelovner.

Hele bolighuset er fullt innredet med kopper, kar, sengeklær og er klart for innflytting.

Dobbelgarasjen har en bilplass med vippeport. Resten benyttes til verkstedbenk, verktøy etc., plenklipper, motorsag, motorljå og diverse håndredskaper  + vedlager med tørr ved for minst 2 års forbruk.

Det finnes også et gammelt uthus på høyeste punkt på tomta ut mot Skeisvatnet, som enkelt kan isoleres og ombygges til hytte eller anneks

Interesserte, seriøse kjøpere kan gå til annonse på Finn - Finn-kode 183773804 -3.juli- Referansenr.: 1200327. Der finnes det opplysninger om salget fra Rede-Eiendom som forestår salget.

Bildene viser: boligens vest og sydside med haven mot sydsiden og skogen på baksiden av tomten i bakgrunnen. -  Dobbelgarasjen med hundegården mot bilen. -  Den skogbevokste tomta ned mot skeisvatnet i nord. - Det andre bildet er tatt fra østsiden og viser inngangspartiet på boligen og dobbelgarasjen.

Den 3 mål store, skogbevokste og inngjerdede, villmakstomta ligger åpent til Mot syd fra huset med have foran. Mot nord går tomta ned mot Skeisvatnet med flott usikt mot vest nord og øst. I Skeisvatnet finnes både ørret og rør, og laks som går opp fra havet i en 80 meter lang elv. Fiske kan avtales med en nær nabo som er grunneier. Jaktkort selges både fra Dønnagården og Dønna jeger og fiskeforening.

Avtale om visning, kan avtales med Einar på telefon +4790746834, eller mail, eholmvik@frisurf.no. Eller Roger Lorentsen som bor på Dønna, som vil bistå med både visning og salg. Rogers mobil 92806461, eller Jobb 75400713.

Det finnes ingen heftelser på eiendommen som er en perle både for fastboende og som fritidseiendom.

Mvh. Einar.

Redigert 16.07.2021.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.01 | 11:08

Hei Carina.
Jeg kan ikke huske å ha anbefalt malt kuvom i hundenes drikkevann, men som fettilsetning i maten når hundene hadde behov for dette i et tørrfor.

...
30.01 | 05:01

Hei. Jeg skal få en Siberian Husky. Leste med opp på at det burde tilsettes malt kuvom i drikke vannet til valpen. Hvor kjøper jeg malt kuvom? Og hva er det? 😄

...
18.11 | 12:41

Hei
Jeg vipset 400 kr i dag håper de er kommet inn.

...
26.07 | 08:31

Hej Einar,
Ville bara checka av så att pengarna kommit in på ditt konto, betalade den 17 juli? Mvh, Sofia

...
Du liker denne siden