16. generasjon.

16. generasjon av linjeavlede Pointere

Så er alle valpene utlevert til sine eiere som er gamle kunder, og som er jegere og tilhengere av at valpene skal bli like deres gamle hunder de kjenner fra tidligere Bjørklundpointere. Alle de 9 valpene var like, nesten helvite med sorte hoder og noen av de med noe få sorte flekker. Flekkene fra mine mange tidligere kull med gul/hvitt, og de hvite med sorte hoder fra Fugledeblodet.

Dette blir 16. generasjon me Bjørklundpointere.  Etter Aya, linjeavlet på Fugledelinjer, med innspill av Italienske Aristani,s Kay. Aya kjøpte jeg inn fra Danmark for noen år siden fra min gode venn Keld Nielsen. Far er: CO Cito som er 15. generasjon av egne blodslinjer og ispedd blod fra Fugledes Odin som også er linjeavlet av Flemming.

Jeg tror jeg traff blink med dette kullet som jeg selv mener er det mest nervesterke og livlige valpekullet jeg har hatt av de mange tidligere. Håper også noen av disse valpene blir gode nok til å prøve seg mot andre raser på jaktprøver. Men en ting er jeg sikker på. Alle vil bli lettdresserte og gode jegere.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.10 | 08:51

Jag Ville köpa sin bok, hur det går

...
21.09 | 22:35

Hei Einar😊 Vi flytter nå fra Trondheim til vårt lille småbruk i Sul(Skogset). Jeg ønsker å kjøpe boka di til min samboer Bernt il jul. Kan du signere en bok?

...
15.09 | 16:11

Lähetä minulle kirja..

...
04.08 | 11:24

Hei
Jeg har hatt en del spørsmål om boka di. Er det aktuelt for deg å selge gjennom bokhandelen?
Hilsen Steinkjer Bokhandel, Gjertrud

...
Du liker denne siden